Hoe het werkt

Sportvoedingsadvies “beknopt”
We bespreken vooraf het doel waarvoor je een sportvoedingsadvies vraagt. Meestal zal ik je vragen een overzicht te maken van je wat je eet en drinkt en van je sportactiviteiten (trainingen, duur en intensiteit, wedstrijden etc.) Dan maken we een afspraak in de praktijk. We zoeken naar een antwoord op specifieke vragen in relatie tot je sportbeoefening en –doelen.
Inhoud: wegen, bepaling vet- en spierpercentage, berekening van je persoonlijke ruststofwisseling, berekening persoonlijke energiebehoefte bij trainingen en wedstrijden, persoonlijk voedingsadvies.
Prijs: € 30,-

Sportvoedingsadvies “uitgebreid”
Het uitgebreide sportvoedingsadvies is gelijk aan het beknopte sportvoedingsadvies, maar nu wordt er ook een nauwkeurige analyse van je voeding gemaakt. Hiermee weet je of je voeding in balans is en of je voldoende brandstof en voldoende bouwstoffen binnenkrijgt. Naar aanleiding van deze analyse ontvang je een heel gericht sportvoedingsadvies, waarbij ik sterk rekening houd met jouw (sport)doelen.
Vooraf ontvang je van mij een voedingsdagboek waarin je gedurende een week precies  bijhoudt wat je eet en drinkt, en waarop je je sportactiviteiten vermeldt (welke sport, frequentie, duur en intensiteit, wedstrijden).
Inhoud: wegen, bepaling vet- en spierpercentage, berekening van je persoonlijke ruststofwisseling, berekening persoonlijke energiebehoefte bij trainingen en wedstrijden, uitgebreide voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies.
Prijs: € 65,-

Laatste berichten