Programma’s en tarieven

Klik op de programma’s hieronder om de beschrijving en prijs te zien. Alle genoemde tarieven zijn incl. 21% BTW.

Intensieve begeleiding

Wie kiest voor het programma Intensieve Begeleiding, kiest voor een programma van 10 consulten met een goede opbouw en een gunstige prijs. Dit programma is een verstandige keus als je het moeilijk vindt om af te vallen of als je weet dat je moeite hebt om het vol te houden. Je krijgt gedurende dit programma veel informatie waar je elke dag wat aan hebt. Informatie over voedingsstoffen en wat die doen in je lichaam. Je krijgt  menusuggesties en je leert kritisch naar recepten kijken. Zo leer je zelf gezonde menu’s samen te stellen. Omdat eetgewoontes en emoties dicht bij elkaar kunnen liggen, is voor dit mentale aspect ook alle ruimte. Je wordt je bewust van patronen en je leert hoe je hiermee om kunt gaan. Sport en beweging zijn enorm belangrijk. Als je (nog) niet sport, krijg je allerlei praktische ideeën aangereikt hoe je een begin kunt maken. Desgewenst combineren we sport en consult door wandelend of fietsend de bovengenoemde onderwerpen te bespreken. GEWICHTWIJZER is je persoonlijke coach om op een gezonde en verantwoorde manier aan je gewicht te werken. Wegen en meten doen we elke keer dat je komt. Inclusief: voedingsanalyse Prijs: € 250,-

Intensieve begeleiding – verkort programma

Dit programma bestaat uit 5 consulten. Hiervoor kun je kiezen als je theoretisch al heel wat weet over afvallen, maar als het in de praktijk nog niet wil lukken. Of als je weer eens even de puntjes op de i wilt zetten. We beginnen altijd met een voedingsanalyse en de overige consulten besteden we aandacht aan die onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Prijs: € 155,-

Intensieve begeleiding – duo programma

Vind je het prettig om het programma Intensieve begeleiding samen met een vriend, vriendin, familielid of kennis te volgen? Dan kun je kiezen voor de duo begeleiding. Je komt samen en de consulten duren een half uur. Ook in dit programma krijg je wél ieder je eigen voedingsanalyse. Prijs: Intensieve begeleiding – 10 consulten    € 195,- p.p. Intensieve begeleiding verkort – 5 consulten    € 130,- p.p.

Eenmalig voedingsadvies

Er wordt veel gezegd en geschreven over gezonde voeding, maar het wordt er niet altijd makkelijker van: Niet te veel vet, maar wat is teveel? Vooral onverzadigd vet, maar hoeveel dan? Niet te veel eiwitten, maar wel genoeg…. Wel koolhydraten, maar niet de verkeerde……

Als je een goed beeld wilt hebben of je gezond eet, dan is het verstandig om een voedingsanalyse te laten maken. Tijdens een (korte) eerste afspraak in de praktijk zullen we wegen en meten. Het gaat om lichaamsgewicht, vetpercentage, spierpercentage, visceraal vet (buikvet) en middelomvang. Je ontvangt van mij een voedingsdagboek waarin je gedurende een week nauwkeurig bijhoudt wat je eet en drinkt, en waarop je je eventuele sportactiviteiten vermeldt.

Tijdens de tweede afspraak krijg je uitgebreide informatie over:
- je energie-inname (hoeveel calorieën)
- de verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten
- vitaminen en mineralen in je voeding

Je ontvangt de analyse plus, indien van toepassing, een advies wat en hoe je zou kunnen veranderen.

Kosten: € 65,-

Losse consulten

Een los consult is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bij de eerste afspraak ontvang je een klantenkaart voor 10 consulten. Bij een volle klantenkaart krijg je een gratis consult.

Prijs per consult van ½ uur: € 30,-

Wegen

Heb je een stok achter de deur nodig?  Maak dan af en toe een afspraak om te wegen en om je vet- en spierpercentage te meten. Vaak geeft dat je net weer even de motivatie om op je gewicht te blijven  letten.

Prijs: € 8,-

Bewegen

Iedereen weet het wel: bewegen is goed voor je. Maar vind je het moeilijk op te brengen om alleen te gaan sporten? Kom dan naar de laagdrempelige trainingen: Maandag 09.00 – 10.00 wandelen en/of hardlopen  - start Strand Zegerplas Donderdag 09.00 – 10.00 fietsen – startplaats in overleg Deelname alleen mogelijk tegelijk met of na het volgen van een programma Intensieve begeleiding (normaal of verkort of duo) Je krijgt een persoonlijke stempelkaart voor 10x sporten Prijs: € 50,- per stempelkaart   Neem uiterlijk 2 dagen van te voren even contact op (telefoon of email) om je aan te melden.

Groepscursus samen lopen en lijnen

Heb je overgewicht en zou je er iets aan willen doen? GEWICHTWIJZER biedt een leuke groepscursus.

Cursus  Een cursus waar evenveel aandacht is voor voeding als voor beweging. Elke week beginnen  we met een theoretisch deel (30-45 minuten) over voeding. Je komt veel te weten over voedingsstoffen  en energiebehoefte en je leert hoe je gezonde keuzes kunt maken. De gezelligheid en het ongedwongen  karakter van de cursus zullen je zeker motiveren. Er is altijd gelegenheid om te wegen en om vet- en  spiermassa te meten. Na het theoretische deel ga je niet naar huis met de simpele opdracht om wat  (meer) aan sport te gaan doen. Het is voor velen erg lastig om daar zelf aan te beginnen, dus doen wij  het anders. We gaan direct na de theorie met elkaar naar buiten om te trainen.

Sporten  We maken gebruik van de atletiekbaan van AAV ’36. We lopen op de baan, in het tempo dat ieder  individueel aankan. Dat kan hardlopen zijn, maar ook wandelen. Al lopend is er tijd om met elkaar te  praten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. En al lopend verbrand je calorieën en bouw je conditie op.

Wat heb je nodig  Het belangrijkste is dat je hardloopschoenen hebt. Verder sportieve, soepele kleding (hardloop-  of joggingbroek en shirt). Als het regent is een dun jackje wel prettig.

De kosten  De kosten voor de totale cursus zijn € 150,- per persoon.  Veel zorgverzekeringen bieden een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor een voedings- en  beweegprogramma.

Wanneer  De cursus is op dit moment in voorbereiding. Zodra de nieuwe startdatum bekend is, wordt dit op de website bekendgemaakt.

Inschrijven
Voor informatie: telefonisch bij Anja Verduijn op 06-5081 5563 of 0172-475586
Voor inschrijving: zodra de inschrijving open is, staat het aanmeldingsformulier op deze website.
Gewichtwijzer
Venezuelastraat 7
2408 MA  Alphen a/d Rijn

of mail het ingescande formulier naar: info@gewichtwijzer.nl

Je eigen groep samenstellen

Heb je een groep familie, vrienden, collega’s, buren of een ander gezelschap en je wilt afvallen?

Bel me of stuur een mail en ik kom graag met een passend voorstel!

Vergoeding door zorgverzekeraars

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt ook de BGN-website raadplegen voor een overzicht.  Op deze pagina vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (geheel of gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als je je zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij je zorgverzekeraar.

Overzicht zorgverzekeraars 2018

 

Noch Gewichtwijzer, noch de BGN kan verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering

.

Laatste berichten