Groepscursus samen lopen en lijnen

Heb je overgewicht en zou je er iets aan willen doen? GEWICHTWIJZER biedt een leuke groepscursus.

Cursus  Een cursus waar evenveel aandacht is voor voeding als voor beweging. Elke week beginnen  we met een theoretisch deel (30-45 minuten) over voeding. Je komt veel te weten over voedingsstoffen  en energiebehoefte en je leert hoe je gezonde keuzes kunt maken. De gezelligheid en het ongedwongen  karakter van de cursus zullen je zeker motiveren. Er is altijd gelegenheid om te wegen en om vet- en  spiermassa te meten. Na het theoretische deel ga je niet naar huis met de simpele opdracht om wat  (meer) aan sport te gaan doen. Het is voor velen erg lastig om daar zelf aan te beginnen, dus doen wij  het anders. We gaan direct na de theorie met elkaar naar buiten om te trainen.

Sporten  We maken gebruik van de atletiekbaan van AAV ’36. We lopen op de baan, in het tempo dat ieder  individueel aankan. Dat kan hardlopen zijn, maar ook wandelen. Al lopend is er tijd om met elkaar te  praten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. En al lopend verbrand je calorieën en bouw je conditie op.

Wat heb je nodig  Het belangrijkste is dat je hardloopschoenen hebt. Verder sportieve, soepele kleding (hardloop-  of joggingbroek en shirt). Als het regent is een dun jackje wel prettig.

De kosten  De kosten voor de totale cursus zijn € 150,- per persoon.  Veel zorgverzekeringen bieden een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor een voedings- en  beweegprogramma.

Wanneer  De cursus is op dit moment in voorbereiding. Zodra de nieuwe startdatum bekend is, wordt dit op de website bekendgemaakt.

Inschrijven
Voor informatie: telefonisch bij Anja Verduijn op 06-5081 5563
Voor inschrijving: zodra de inschrijving open is, staat het aanmeldingsformulier op deze website.
Gewichtwijzer
Venezuelastraat 7
2408 MA  Alphen a/d Rijn

of mail het ingescande formulier naar: info@gewichtwijzer.nl

Laatste berichten