Even voorstellen

foto AnjaIn 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, Gewichtwijzer. Daaraan vooraf ging een aantal jaren waarin ik me steeds bewuster werd van het verband tussen een gezond lichaam en gezonde voeding. Ik ben de opleiding tot gewichtsconsulente gaan doen en leerde de basis. De basis van het vak, maar ook de basis voor een gezond eetpatroon. Eigenlijk heel ‘gewoon’,  maar ‘gewoon’ is voor veel mensen toch heel lastig. Daarom vind ik het een uitdaging om iedereen die iets aan zijn/haar gewicht wil doen óf die een gezond voedingspatroon wil vinden, hierbij te helpen.

In mijn vrije tijd sport ik graag, m.n. zwemmen, fietsen en hardlopen, gecombineerd in de triathlon. Omdat sport nog weer andere eisen stelt aan voeding, heb ik ook de specialisatie-opleiding Sport en Voeding gedaan.

Mijn opleiding en mijn eigen jarenlange sportieve ervaring zorgen er voor dat ik op een verantwoorde manier mensen kan begeleiden die problemen hebben met hun gewicht en sporters die behoefte hebben aan een goed sportvoedingsadvies.  Lees verder over sportvoeding

Ik heb heel veel plezier in mijn werk, ik ben serieus en optimistisch en garandeer vertrouwen en discretie.

Ik ben lid van de BGN, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Bijblijven en bijscholen in het vakgebied van voeding en beweging hebben mijn continue aandacht en hier besteed ik graag tijd aan.

Laatste berichten